Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Možnosti, jak se připojit k Internetu v budoucích bytech...
Uživatelský avatar
deimos
Člen
Příspěvky: 131
Registrován: 01.03.2015 20:31
Bydliště: Narcis

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od deimos » 25.09.2017 07:52

U Kuki je podla Connect plus aj mojho pozorovania nizsi datovy tok. Chcel som to koli prehravaniu na mobile, ktore je sikovne, ale koli kvalite obrazu som to zavrhol

Martin S.
Nový člen
Příspěvky: 26
Registrován: 04.08.2016 13:29

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od Martin S. » 26.09.2017 00:38

Pokud je tedy špatná kvalita na mobilu tak na velké televizi to musí být teda hrůza..

Uživatelský avatar
deimos
Člen
Příspěvky: 131
Registrován: 01.03.2015 20:31
Bydliště: Narcis

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od deimos » 26.09.2017 09:25

Ja som mal HD kanal a k tomu Kuki v akcii od Samsungu. Je mozne, ze Kuki zo set top boxu je o nieco lepsie nez ako aplikacia v telke, ale ked som medzi nimi prepinal, rozdiel bol vyrazny u SD aj HD. To iste mi potvrdili aj z Connect plus, tvrdili, ze datovy tok je u Kuki nizsi.

Gamca
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 12.02.2017 13:24

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od Gamca » 29.09.2017 12:45

Zdravim, budu zavadet inet (asi 100mbit) - tusim ted dle ceniku 399.- a TV - HD kabel. Jelikoz tomu moc nerozumim, nevim co presne jeste koupit aby to vse bezelo, zatim mam:

- rozvod wifi po byte: https://access-pointy.heureka.cz/tp-link-archer-c1200/#
- prijem netu v PC (mam pc v jine mist. bez zasuvky): https://sitove-karty.heureka.cz/tp-link-archer-t4u/#

- chapu spravne, ze jeste potrebuju set top box? (tv budu mit u zasuvky a routeru) - pokud jo, je tohle ok? : https://set-top-boxy.heureka.cz/strong- ... e/#section
Pripadne co doporucite pro UHD TV - https://televize.heureka.cz/samsung-ue50ku6072/#

Diky Gamca

Uživatelský avatar
deimos
Člen
Příspěvky: 131
Registrován: 01.03.2015 20:31
Bydliště: Narcis

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od deimos » 29.09.2017 12:51

Set top box doda Connect plus - bud sa da kupit od nich za nejakych 2500 Kc, alebo prenajat za mesacny poplatok.

flyboysek
Člen
Příspěvky: 228
Registrován: 13.06.2012 10:35

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od flyboysek » 01.10.2017 22:34

pokud nekdo vi, co je to Kodi, tak mam pro TV vynikajici alternativu...ale jede to jen v Kodi, takze jen pro ty, co se vyznaji:-)

marm
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: 23.10.2012 23:12

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od marm » 02.03.2018 13:46

Omlouvám se, vím že to sem spíše nepatří, ale je to poměrně úzce spjaté s tématem, tak mi to snad odpustíte... ;-) Prodám Set-top box Motorola VIP1003, vhodný pro použití k příjmu IPTV HD Kabel od Connect Plus, viz. http://www.234.cz/jpg/files/533_connect ... tranny.pdf. Cena 500,- Kč. Martin Máša, martin.masa@seznam.cz, tel. 603 436 170.

Uživatelský avatar
deimos
Člen
Příspěvky: 131
Registrován: 01.03.2015 20:31
Bydliště: Narcis

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od deimos » 02.03.2018 14:45

Skoda, ze treba Connectu mesacne priplacat, ak by sme chceli zapojit druhy STB, inak by som ho asi vzal.

myscho
Člen
Příspěvky: 135
Registrován: 23.11.2015 11:52
Bydliště: Eukalyptus

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od myscho » 04.03.2018 19:25

Koľko sa pripláca a je to možné aj keď nemáme v byte druhú prípojku (z klientskych zmien alebo čo je v bytoch 4kk)? Technik čo tu bol nevedel a z Connectu mi neodpovedajú na maily..

Uživatelský avatar
deimos
Člen
Příspěvky: 131
Registrován: 01.03.2015 20:31
Bydliště: Narcis

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od deimos » 05.03.2018 09:29

Priplaca sa 120 Kc za mesiac za dalsi STB s rovnakou ponukou.

myscho
Člen
Příspěvky: 135
Registrován: 23.11.2015 11:52
Bydliště: Eukalyptus

Re: Internet a TV od Connect plus pro Čakovický park

Příspěvek od myscho » 05.04.2018 06:55

Včera (keď som prišiel od rodičov, ktorí majú satelit) som si všimol že kvalita nášho HD vysielania je nejaká divná.. po dlhšom skúmaní som zistil, že je to tým, že zo STB ide signál len v kvalite 576x720 (čo je obyčajné SD).

Vo všetkých nastaveniach sa to zdalo byť správne, riešením bolo prepnúť nastavenie výstupu STB (v nastavení STB) z 1080p na 1080i. Odvtedy je obraz o kus lepší - beží v štandartnom FullHD rozlíšení 1920x1080.

Možno by to niekomu mohlo byť užitočné.


Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host