PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Možnosti, jak se připojit k Internetu v budoucích bytech...
Odpovědět
Uživatelský avatar
TriStone
Administrátor
Příspěvky: 3972
Registrován: 07.03.2007 00:03
Bydliště: D3

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od TriStone » 14.09.2010 15:25

Nekde to tu uz bylo.
Tehdy jsem mel za to, ze to je jen pokracovani te lonske zadosti UPC o povoleni vykopu na nasich pozemcich a pripojeni baraku, o Kopretinu. Ale tohle spis vypada na pritazeni vedeni z druhe strany; z nejakych drivejsich diskuzi si pamatuju, ze UPC ma mit rozvody nekde za trati.
Takze asi je to jednodussi pritahnout odtamtud nez rozkopat Schoellerovu, plus tim nejspis dokazou vysachovat T-Systems a AIM, kterym musi poskytnout moznost do vykopu prvni etapy (schvaleno loni) pridat svoji kabelaz. Takze propojeni domu by AIM zvladlo, ale rozkopat Schoellerku by si museli sami. Ale to je jen moje spekulace.

Stoural
Člen
Příspěvky: 179
Registrován: 25.06.2008 00:56
Bydliště: Čtyřlístek

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od Stoural » 15.09.2010 09:47

No já nevím, pro koho to ten Blažek dělá, ale bude tam mít jako přílož 2ks HDPE trubek pro T-Systems. Veřejné ústní jednání se mělo konat 7.9. v Letňanech. Proč se takováto agenda neprojednává v Čakovicích? Odbor výstavbu tu má přeci detašované pracoviště.

Uživatelský avatar
TriStone
Administrátor
Příspěvky: 3972
Registrován: 07.03.2007 00:03
Bydliště: D3

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od TriStone » 15.09.2010 10:32

Burian projekt, tj. Blazek, dela pro UPC. A ze to nazyvaji 2. etapa , to jen potvrzuje.
1. etapa je schvalena od lonska a zahrnuje rozkopani Schoellerovy a propojeni mezi domy. S prilozi T-Systems a AIM Networks.

kominekj
Nový člen
Příspěvky: 80
Registrován: 01.11.2011 20:11
Bydliště: D8(modry)

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od kominekj » 08.11.2011 21:50

Ahoj,
mel bych dotaz co zde pouzivate za internet - respektive se kterym jste spokojeni.
diky

Uživatelský avatar
TriStone
Administrátor
Příspěvky: 3972
Registrován: 07.03.2007 00:03
Bydliště: D3

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od TriStone » 08.11.2011 23:16

Co se tyce internetu, tak obecne je tu k dispozici O2 (ADSL) nebo A1M Networks. V D3+D5 jeste navic Jablonka a ADC.

Ale pokud se neco nezmenilo, tak ve Vasem dome pripada realne do uvahu jen O2. A mozna by se dal chytit WiFi signal od ADC z anteny na D3.

A1M je co se tyce internetu bezproblemova, na televizi jsou obcas stiznosti. O2 je klasicke ADSL, nenadchne, neurazi. Jablonka je komunitni sit, nic negarantuje, ale je taky velmi levna. S ADC osobni zkusenost nemam.

Woking
Stálý člen
Příspěvky: 493
Registrován: 06.06.2007 18:54
Bydliště: D9 (červený)

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od Woking » 09.11.2011 09:11

Od O2 tu je i VDSL. Za 4 kila (reálná) rychlost 16/1 (sice akční cena, ale kdo chce, má ji furt...).

kominekj
Nový člen
Příspěvky: 80
Registrován: 01.11.2011 20:11
Bydliště: D8(modry)

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od kominekj » 10.11.2011 13:50

tak sem se dozvedel, ze D8 nema A1M , ze pry SVJ odmitlo... :) takze skoncim na ADSL/VDSL

kominekj
Nový člen
Příspěvky: 80
Registrován: 01.11.2011 20:11
Bydliště: D8(modry)

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od kominekj » 16.11.2011 23:33

nemate nekdo wifi co by dosahla do prizemi v D8 (modry s predzahradkou?) Za nejakou uplatu bych se potreboval tak na tyden/14 dnu pripojit. V o2 ztratili objednavku na ADSL a protahuje se mi to pres dobu stehovani :(

diky

kominekj
Nový člen
Příspěvky: 80
Registrován: 01.11.2011 20:11
Bydliště: D8(modry)

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od kominekj » 21.11.2011 13:25

tak O2 nezklamalo, pry technicke komplikace a termin realizace v lednu. nemate nekdo zkusenost s CZ free net co je z cukrovaru? ten bych asi s externi antenou chytal.
diky

Uživatelský avatar
TriStone
Administrátor
Příspěvky: 3972
Registrován: 07.03.2007 00:03
Bydliště: D3

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od TriStone » 21.11.2011 13:31

A nechytite s externi antenou Jablonku? Vysila z predposledniho patra D3 smerem k D5.
http://www.jablonka.cz

Stoural
Člen
Příspěvky: 179
Registrován: 25.06.2008 00:56
Bydliště: Čtyřlístek

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od Stoural » 21.11.2011 13:37

Potom je tu ještě tato možnost: http://www.adc.cz/cs/internetove-sluzby

Uživatelský avatar
TriStone
Administrátor
Příspěvky: 3972
Registrován: 07.03.2007 00:03
Bydliště: D3

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od TriStone » 21.11.2011 13:41

Jo, taky moznost. Ale dostupnost signalu bude obdobna jako u Jablonky. Taky vysila z D3 (o neco vys, ale taky o kousek dal), popripade ze Ctyrlistku, ale tam zase stoji v ceste D7. Ale jit by to mohlo.

kominekj
Nový člen
Příspěvky: 80
Registrován: 01.11.2011 20:11
Bydliště: D8(modry)

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od kominekj » 21.11.2011 15:07

vecer jeste vylezu na zahradku a uvidime. Ale cznet snad pude. O2 nema pry misto na ustredne.

Stoural
Člen
Příspěvky: 179
Registrován: 25.06.2008 00:56
Bydliště: Čtyřlístek

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od Stoural » 22.11.2011 00:37

A odkud ten cznet vysílá?

kominekj
Nový člen
Příspěvky: 80
Registrován: 01.11.2011 20:11
Bydliště: D8(modry)

Re: PŘIPOJENÍ DO INTERNETU

Příspěvek od kominekj » 22.11.2011 17:29

z komina na "cukrovaru"


Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host