Satelit v Přizemi

Možnosti, jak se připojit k Internetu v budoucích bytech...
Odpovědět
Uživatelský avatar
aldisha
Nový člen
Příspěvky: 67
Registrován: 14.08.2007 14:42
Bydliště: D5 5.x.xx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldisha » 09.02.2008 21:58

Zdravim

Ma nekdo skušenosti s instalaci satelitu v přizemi.... vi nekdo jaky je postup....?

coona
Stálý člen
Příspěvky: 617
Registrován: 27.08.2007 16:45
Bydliště: D7 7.1.xx

Příspěvek od coona » 11.02.2008 10:46

aldisha píše:Zdravim

Ma nekdo skušenosti s instalaci satelitu v přizemi.... vi nekdo jaky je postup....?
Vlastní zkušenost nemám, ale sousedi tam "talíř" mají... Zkuste PMknout Kirillovi a Adéle.

Kirill
Nový člen
Příspěvky: 54
Registrován: 19.07.2007 10:17
Bydliště: D7

Příspěvek od Kirill » 11.02.2008 13:53

coona píše:
aldisha píše:Zdravim

Ma nekdo skušenosti s instalaci satelitu v přizemi.... vi nekdo jaky je postup....?
Vlastní zkušenost nemám, ale sousedi tam "talíř" mají... Zkuste PMknout Kirillovi a Adéle.
Jaky satelit? My tam bohuzel nebydlime, mame tam najemniky...Ale o zadnym satelitu nevim...Nemate foto?

coona
Stálý člen
Příspěvky: 617
Registrován: 27.08.2007 16:45
Bydliště: D7 7.1.xx

Příspěvek od coona » 13.02.2008 13:37

Kirill a Adela píše:Jaky satelit? My tam bohuzel nebydlime, mame tam najemniky...Ale o zadnym satelitu nevim...Nemate foto?
Foto udělat můžu, je tam parabola od UPC Direct (aspoň myslím) a co si tak pamatuju tak ještě jeden držák, na který by šla přidělat ještě jedna ;).

Kirill
Nový člen
Příspěvky: 54
Registrován: 19.07.2007 10:17
Bydliště: D7

Příspěvek od Kirill » 13.02.2008 19:21

Dobry, uz tam neni, stehuji se pryc i s talirem...:)
coona píše:
Kirill a Adela píše:Jaky satelit? My tam bohuzel nebydlime, mame tam najemniky...Ale o zadnym satelitu nevim...Nemate foto?
Foto udělat můžu, je tam parabola od UPC Direct (aspoň myslím) a co si tak pamatuju tak ještě jeden držák, na který by šla přidělat ještě jedna ;).

Bena
Stálý člen
Příspěvky: 387
Registrován: 20.09.2007 18:48
Bydliště: 1.4... VÝCHOD

Příspěvek od Bena » 13.02.2008 19:28

hehe, asi se chteli zabydlet na dyl :D

coona
Stálý člen
Příspěvky: 617
Registrován: 27.08.2007 16:45
Bydliště: D7 7.1.xx

Příspěvek od coona » 13.02.2008 19:39

Kirill a Adela píše:Dobry, uz tam neni, stehuji se pryc i s talirem...:)
coona píše:
Kirill a Adela píše:Jaky satelit? My tam bohuzel nebydlime, mame tam najemniky...Ale o zadnym satelitu nevim...Nemate foto?
Foto udělat můžu, je tam parabola od UPC Direct (aspoň myslím) a co si tak pamatuju tak ještě jeden držák, na který by šla přidělat ještě jedna ;).
Byl to teda fofr :). Dneska jsem přišel asi v pět a talíř nikde. Myslel jsem, že jsem se zbláznil, ale naštěstí tam zbyly hmoždinky ve fasádě ;).

Uživatelský avatar
Brano
Stálý člen
Příspěvky: 879
Registrován: 02.04.2007 15:57
Bydliště: zlatý dům
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brano » 13.02.2008 21:42

nic ma do toho, ale preco sa odstahovali? asi kvuli taniru :P
Optimismus je způsobený nedostatkem informací!

Uživatelský avatar
rraol
Závislák :)
Příspěvky: 1131
Registrován: 19.08.2007 20:32
Bydliště: Blachutova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rraol » 13.02.2008 23:07

Nebo kvůli dírám ve fasádě.... Nebude to mít vliv na záruku na fasádu??
Petr Hlaváč

Uživatelský avatar
Brano
Stálý člen
Příspěvky: 879
Registrován: 02.04.2007 15:57
Bydliště: zlatý dům
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brano » 13.02.2008 23:17

rraol píše:Nebo kvůli dírám ve fasádě.... Nebude to mít vliv na záruku na fasádu??
urcite bude :|
Optimismus je způsobený nedostatkem informací!

Kirill
Nový člen
Příspěvky: 54
Registrován: 19.07.2007 10:17
Bydliště: D7

Příspěvek od Kirill » 15.02.2008 10:21

Pry ty diry zadelaji, maji na to nekoho, ale taky jsem cucel jak divej, kdyz coona napsal, ze je tam satelit a vubec mi o tom nerekli..
Brano píše:
rraol píše:Nebo kvůli dírám ve fasádě.... Nebude to mít vliv na záruku na fasádu??
urcite bude :|

Kirill
Nový člen
Příspěvky: 54
Registrován: 19.07.2007 10:17
Bydliště: D7

Příspěvek od Kirill » 15.02.2008 10:24

Kvuli tomu, ze neplati a i kvuli tomu taliri...
Brano píše:nic ma do toho, ale preco sa odstahovali? asi kvuli taniru :P

Kirill
Nový člen
Příspěvky: 54
Registrován: 19.07.2007 10:17
Bydliště: D7

Příspěvek od Kirill » 16.02.2008 03:40

Kvuli taliri, protoze se na to ani nezeptali a vyvrtali celkem asi 8 der do fasady...nastesti to bylo provedeno technikem z UPC, takze je to odborne a zaruku fasada neztrati...A jinak mi furt odkladali platbu, neplatili vcas atd...takze odjeli...byli odjeti...:)
Brano píše:
Kirill a Adela píše:Kvuli tomu, ze neplati a i kvuli tomu taliri...
Brano píše:nic ma do toho, ale preco sa odstahovali? asi kvuli taniru :P
kvuli taniru to nechapu, to druhe ano, pronajimat byt v Cako ukackam a podvodnikom je blbost :rolleyes:

Uživatelský avatar
aldisha
Nový člen
Příspěvky: 67
Registrován: 14.08.2007 14:42
Bydliště: D5 5.x.xx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldisha » 18.02.2008 19:38

takže zatim mam smulu.... v přizemi asi do vrtani fasadu se mne nechce... co ji treba dat na střehu? tam asi mužu ne...

Uživatelský avatar
MARTA
Stálý člen
Příspěvky: 894
Registrován: 04.04.2007 12:52
Bydliště: D1 - 1.3.xx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARTA » 18.03.2008 12:41

Chtela bych se zeptat take na jednu vec ohledne satelitu. My take planujeme satelit od UPC, ale nevime jak se to vede z balkonu do bytu (jsme ve 3.patre). Z balkonu vidim, ze nekdo u nas v D1 v prizemi nebo v prvnim patre tam satelit ma. Musi se tedy vrtat do fasady? A je to v pohode kdyz to dela technik z UPC? Diky moc za info.


Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host