ADSL - shrnuti

Možnosti, jak se připojit k Internetu v budoucích bytech...
Uživatelský avatar
Mumie
Člen
Příspěvky: 288
Registrován: 04.09.2007 17:43
Bydliště: D8

Příspěvek od Mumie » 17.09.2007 12:07

Ad O2 - nevíte někdo, jak daleko je od nás policie? 300 m od ní je prý 8Mbit ústředna (či co) O2 ADSL - dneska jsem s nimi mluvila. To, že to v jednom domě u nás nejde prý ještě vůbec neznamená, že to nejde v jiném - záleží to na tom, kudy jim jdou kabely apod. Zítra to zadám, tak uvidíme jak je to s D8 ...
[i]Man's reach exceeds his imagination[/i] - Angier, The Prestige

Uživatelský avatar
FilipDaniela
Člen
Příspěvky: 240
Registrován: 26.07.2007 12:54
Bydliště: D8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FilipDaniela » 17.09.2007 12:23

UPC u nás není, to snad ne. O2 má strašně omezené služby a taky mnohem dražší než UPC. Ale jak to tady tak čtu, tak nám ani nic jiného nezbývá, než čekat a pak pořídit O2.
Filip & Daniela

Uživatelský avatar
Mumie
Člen
Příspěvky: 288
Registrován: 04.09.2007 17:43
Bydliště: D8

Příspěvek od Mumie » 17.09.2007 12:25

Určitě časem bude, O2 považuju jenom za přechodové řešení... Tak do roka typuju, že se UPC objeví - někde v Čakovicích už dokonce jsou.
[i]Man's reach exceeds his imagination[/i] - Angier, The Prestige

Uživatelský avatar
misicka
Stálý člen
Příspěvky: 590
Registrován: 27.07.2007 11:53
Bydliště: D8

Příspěvek od misicka » 17.09.2007 12:33

Jo jo taky nás štve, že tam UPC není. Přijde mi postavené na hlavu když budeme chtít internet jim platit dalších cca 500 Kč za tel. přístroj když pevnou linku používat nikdy nebudeme. Kdyby aspoň ten internet udělali tak, aby se jim nemusel platit ten šílenej poplatek. :/

Uživatelský avatar
Mumie
Člen
Příspěvky: 288
Registrován: 04.09.2007 17:43
Bydliště: D8

Příspěvek od Mumie » 17.09.2007 12:39

Pry 200, i kdyz i to me stve, protoze pevnou uz nemam 5 let a asi ji ani nezacnu pouzivat...
[i]Man's reach exceeds his imagination[/i] - Angier, The Prestige

Uživatelský avatar
TriStone
Administrátor
Příspěvky: 3973
Registrován: 07.03.2007 00:03
Bydliště: D3

Příspěvek od TriStone » 17.09.2007 12:52

350 je minimum ... musis si poridit aspon tarfi Mini, ktery stoji 250, ale pri vyuziti ADSL uz stoji 350 :(

coona
Stálý člen
Příspěvky: 617
Registrován: 27.08.2007 16:45
Bydliště: D7 7.1.xx

Příspěvek od coona » 17.09.2007 13:23

Mumie píše:Určitě časem bude, O2 považuju jenom za přechodové řešení... Tak do roka typuju, že se UPC objeví - někde v Čakovicích už dokonce jsou.
Tohle už se tady probíralo. Tolik k plánům UPC: http://www.uzameckehoparku.info/viewtop ... 4221#p4221.

A internet od UPC v Čakovicích není :(.

Uživatelský avatar
Mumie
Člen
Příspěvky: 288
Registrován: 04.09.2007 17:43
Bydliště: D8

Příspěvek od Mumie » 17.09.2007 13:31

To je hodně divný, mně řekli že v Čakovicích něco mají, v UZP ale ne. Tak nevím.

To TriStone: tak to je pán v O2 pěknej vykuk :o No, mohla jsem to čekat --- když ptáčka lapají...
[i]Man's reach exceeds his imagination[/i] - Angier, The Prestige

Uživatelský avatar
misicka
Stálý člen
Příspěvky: 590
Registrován: 27.07.2007 11:53
Bydliště: D8

Příspěvek od misicka » 17.09.2007 13:35

Jo jo vůbec se nám ty manévry s O2 nelíbí ale nakonec nám asi nic jiného nezbyde. Akorát mi hlava nebere, že člověk v Praze nemůže sehnat internet jakej chce. To i v tý největší prde... mají net a v čako skoro nic. :rolleyes:

prvanek
Stálý člen
Příspěvky: 718
Registrován: 07.03.2007 08:56
Bydliště: D4 - 4.1.x

Příspěvek od prvanek » 17.09.2007 14:04

Volal jsem na O2 tel 800020202. Řekli mi, že dostupnost ADSL v Hakenova 921/5 (D4) je vynikající včetně O2 TV. To prý je ovšem všeobecná informace. Pak se podíval na moji objednávku, tam zjistil, že jsem na "waiting list" kvůli úpravám infrastruktury, předpokládaný termín připojení 30.9.2007.

Uživatelský avatar
TriStone
Administrátor
Příspěvky: 3973
Registrován: 07.03.2007 00:03
Bydliště: D3

Příspěvek od TriStone » 17.09.2007 14:31

Tak ja mam informaci trosicku odlisnou. Termin 30.9. sedi, jsou potreba nejake upravy infrastruktury (tezko rict co, to tam ti operatori nevidi) a do 30.9. ma padnout rozhodnuti, jak se to bude resit. Takze termin pripojeni bude vysoce pravdepodobne pozdeji.

Uživatelský avatar
BlueAngel
Člen
Příspěvky: 216
Registrován: 19.03.2007 22:28
Bydliště: D1

Příspěvek od BlueAngel » 17.09.2007 16:48

Však jsem už psal .... za 3měsíce nejdřív. Upřímnou soustrast.
A já myslel, že žiju v 21. století a k tomu všemu v hlavním městě ČR :cool: . No jo, když já jsem hrozný idealista. :lol:

plemar00
Nový člen
Příspěvky: 65
Registrován: 19.08.2007 20:53
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plemar00 » 17.09.2007 21:05

chyo, takze 30.9. se budou teprve rozhodovat? :rolleyes: nevite jestli tam aspon funguje edge od T-mobilu? ... nemit internet v dnesni dobe to je skoro jak bez elektriky...

mrazici
Člen
Příspěvky: 104
Registrován: 17.04.2007 22:02
Bydliště: D7 - 7.4.xx

Příspěvek od mrazici » 17.09.2007 21:12

Zkousel jsem dnes v arealu CDMA od O2. Signal je dobry a jede to.

Woking
Stálý člen
Příspěvky: 493
Registrován: 06.06.2007 18:54
Bydliště: D9 (červený)

Příspěvek od Woking » 17.09.2007 21:49

Taky zvažuju CDMA, nemám velké datové přenosy. Ale jak to bude šlapat, až tam bude hafo lidí? :/


Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host