Azalka
Re: Azalka
Uvidíme, když jsem naposled v únoru mluvil s paní Vrabcovou, tak zmiňovala jako možné termíny stěhování duben nebo květen 2019.
Jak vidím, domeček nám hezky roste. Nevíte náhodou někdo, kdy budou byty k nastěhování? Nebude to dříve než na jaře 2019?
Dnes jsem šel kolem a potkal pár řemeslníků vycházející z Azalky. Zeptal jsem se, jak jsou na tom vnitřní práce. Odpověděli, že koupelny jsou prý komplet všechny hotové. Zbývá prý dlažba na chodbách a vymalovat.
Zdravím, dnes jsem šel kolem Azalky a připadala mi, že je už hotová. Nevíte někdo, jak to vypadá s kolaudací?
Děkuji
Děkuji
-
- Nový člen
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat. Už se Vam někdo ozval ohledně předpřejimek? Ptám se protože nam byla právě doručena výzva k zaplacení doplatku kupní ceny, kde je uvedena lhůta o zaplacení do 14 dnů. Děkuji
chtěl bych se zeptat. Už se Vam někdo ozval ohledně předpřejimek? Ptám se protože nam byla právě doručena výzva k zaplacení doplatku kupní ceny, kde je uvedena lhůta o zaplacení do 14 dnů. Děkuji
Ohledně předpřejímky také nevím nic nového. Ale výzvu k zaplacení doplatku kupní ceny jsem obdržel minulý týden. Ptal jsem se paní Skoumalove a ten, kdo platí doplatek prostřednictvím hypotéky, má termín k zaplacení po splnění podmínek pro čerpání úvěru, jak se uvádí ve výzvě... K tomu je nutné, aby developer podal do katastru prohlášení vlastníka a zaslal kupujícím patřičné dokumenty. To lze očekávat někdy ke konci února...
Mate prosim nekdo zkusenosti s nejakou "kontrolni" firmou, ktera by vypomohla u predprejimky?